Webbhygien erbjuder webbaserad utbildningar inom livsmedelshygien, HACCP, livsmedel IP-certificering och allergi och överkänslighet. 

Vi erbjuder en uppdateringsutbildning inom livsmedelshygien. En basutbildning inom livsmedelshygien med fokus på HACCP, en online utbildning i allergi och överkänslighet och en utbildning i HACCP, GHP och EKP. Utbildningen i HACCP, GHP och EKP innehåller även den grundläggande basutbildningen i livsmedelshygien och är även för dig som ska livsmedel IP-certifieras.

Köp din utbildning redan i dag och börja direkt. Inloggningsuppgifter skickar vi till dig inom få timmar på mejl.
När du är klar med utbildningen får du ditt kursintyg.

Webbaserad uppdateringskurs i livsmedelshygien

Pris:
499 kr
Art.nr:
P1403558
Antal:
Finns i lager

Webbaserad uppdateringskurs i livsmedelshygien
Denna utbildning är en uppdatering inom livsmedelshygien för de som behöver friska upp sina kunskaper i livsmedels-sammanhang.
Kursen vänder sig till de som redan har gått en grundkurs i livsmedelshygien, kanske för länge sedan, eller annan omfattande utbildning inom samma område.

Enligt livsmedelsverket ska utbildning i uppdatering inom livsmedelshygien ske vart annat år. 
Kursinnehållet är upplagt utifrån Livsmedelsverkets och SAMS kursplan och är den utbildning som efterfrågas av myndigheternas inspektörer.

Utbildningen genomförs på dator, surfplatta eller smartphone. Den tar ca. 5-6 timmar att gå igenom utbildningen och man väljer själv när man vill genomföra den. Man jobbar i egen takt och kan sprida ut det på flera dagar om så önskas. Man har 3 månader på sig att komma igenom hela utbildningen.
 
Utbildningen innehåller både text, film, bilder och småtester.

Efter utbildningen gör man ett slutprov online och därefter får man sitt kursintyg direkt, redo att skriva ut.

Mer info om utbildningen hittar du under innehåll på vår hemsida

Webbaserad utbildning i HACCP, GHP och EKP - för dig som ska IP-certificeras

Pris:
1 795 kr
Art.nr:
P701839
Antal:
Finns i lager

Webbaserad utbildning i HACCP, GHP och EKP  
för dig som ska IP-certificeras
Godkänd online utbildning för företag som behöver jobba intensivt med HACCP-principerna, GHP (goda hygieniska rutiner) och EKP (egenkontrollprogrammet). I denna utbildning är det stort fokus på HACCP/CCP. Utbildningen följer de krav som livsmedelsverkets och miljöförvaltningens livsmedelslagstiftning är baserad på. Utbildningen är godkänd till företag som ska ansöka om IP-certifiering hos Sigill och Kiwa.  
 
Med denna utbildning får man de kunskaper inom HACCP/CCP/GHP som man behöver för att jobba med livsmedel i produktion, industri, storkök och som grossist.
Utbildningen är anpassad för både stora och små företag, produktions-verksamheter, ansvariga för matsäkerhet och kvalitet inom detaljhandel, storhushåll, restauranger, livsmedelsindustrier samt andra producenter.

HACCP är ett arbetssätt för att ta reda på, bedöma och kontrollera alla faror i livsmedelsproduktionen som kan utgöra ett hot mot livsmedelssäkerheten. Denna utbildningen följer Codex Alimentarius principer.

Utbildningen innehåller mallar till egenkontrollprogrammet, guide till egenkontrollprogrammet och en HACCP plan.

Utbildningen genomförs på  dator, surfplatta eller smartphone. Den tar ca. 10 timmar att gå igenom och man väljer själv när man vill ta utbildningen. Man jobbar i egen takt och kan sprida ut det på flera dagar om så önskas. Man har 3 månader på sig att komma igenom hela utbildningen.
 
Utbildningen innehåller både text, film, bilder och småtester.

Efter utbildningen gör man ett slutprov online och därefter får man sitt kursintyg direkt, redo att skriva ut.

Mer info om utbildningen hittar du under innehåll på vår hemsida

Webbaserad utbildning i livsmedelshygien med fokus på HACCP

Pris:
995 kr
Art.nr:
P758285
Antal:
Finns i lager

Webbaserad basutbildning i livsmedelshygien med fokus på HACCP
En godkänd basutbildning i livsmedels-hygien med fokus på HACCP som alla på livsmedelsföretaget ska ha för att kunna hantera livsmedel på ett säkert sätt. En lämplig utbildning för företag som ska utbildas inom livsmedelshygien och HACCP. Med denna utbildning får man de kunskaper inom livsmedelshygien som man behöver.

​Utbildningen är anpassad för de som startar en livsmedelsverksamhet, svensk sjöfart (uppfyller STCW Manila avtal), produktionsverksamheter och liknande.  Utbildningen följer Codex Alimentarius principer och ger insikt i vad HACCP är och hur det används i arbetet med matsäkerhet.

Utbildningen vänder sig till alla som är ansvariga för egenkontrollprogrammet.
Kursinnehållet är upplagt utifrån Livsmedelsverkets och SAMS kursplan och är den utbildning som efterfrågas av myndigheternas inspektörer.

Utbildningen genomförs på dator, surfplatta eller smartphone. Den tar ca. 8 timmar att gå igenom och motsvarar en heldagsutbildning. Man väljer själv när man vill ta utbildningen. Man jobbar i egen takt och kan sprida ut det på flera dagar om så önskas. Man har 3 månader på sig att komma igenom hela utbildningen.
 
Utbildningen innehåller både text, film, bilder och småtester.

Efter utbildningen gör man ett slutprov online och därefter får man sitt kursintyg direkt, redo att skriva ut.

Inga förkunskaper krävs.

Mer info om utbildningen hittar du under innehåll på vår hemsida 

Webbaserad utbildning i allergi och specialkost

Pris:
995 kr
Art.nr:
P1781565
Antal:

Webbaserad utbildning i allergi och specialkost
Utbildningen är en valfri tilläggsutbildning till vår andra online utbildningar. Här fördjupar du dig inom området allergi och överkänslighet.   
Om du saknar kunskap inom allergiområdet och jobbar med livsmedel i:
·         Storhushåll
·         På en skola
·         I äldraomsorg
·         Dagis eller förskola
·         Restaurang

Utbildningen är viktig för dig för att kunna hantera mat till livsmedelsöverkänsliga på ett säkert sätt.

Utbildningens innehåll:
·         Information om matallergi och annan överkänslighet
·         Allergener och specialkost
·         14 vanliga allergener
·         Symptom och allergisk reaktion
·         GMP
·         Servering av specialkost
·         Mottagning
·         Olika allergier och överkänslighet
·         Arbetssätt för allergikost
·         Minitest
·         Slutprov och intyg

Utbildningen tar ca. 4 timmar och innehåller text, minitest, filmklipp och avslutande slutprov med kursintyg.