Webbhygien erbjuder online utbildningar inom livsmedelssäkerhet, utbildningen genomförs på dator, surfplatta eller smartphone. Våra utbildningar riktar sig till alla som ska hantera och jobba med livsmedel eller i produktion. Bland de finns dem som ska öppna eget cafe/restaurang, bageri, jobba i storkök, dagis, kommuner, skolor, special skolor, hoteller, industri- och produktionsverksamheter, grossistverksamheter, biodlare och liknande. 

Våra utbildningar:

  • Uppdateringsutbildning inom livsmedelshygien.
  • Basutbildning inom livsmedelshygien med fokus på HACCP. 
  • Utbildning i HACCP för biodlare NYHET!
  • Utbildning i allergi och specialkost. 
  • Utbildning i HACCP, GHP och EKP, denna ubildning innehåller även den grundläggande basutbildningen i livsmedelshygien och är även för dig som ska livsmedel IP-certifieras.
Mer info om våra utbildningar hittar du under innehåll. 
Köp utbildningen redan i dag och börja direkt. Inloggningsuppgifter skickas inom få timmar på mejl.
När du är klar med utbildningen får du ditt kursintyg.


Ska du/ni gå flera utbildningar, eller är ni flera anställda på företaget som ska utbildas kan vi erbjuda ett reducerat pris.  kontakta oss på mejl:
info@webbhygien.se 

Online uppdateringskurs i livsmedelshygien kr. 499:-

Pris:
499 kr
Art.nr:
P1403558
Antal:
Denna utbildning är en uppdatering inom livsmedelshygien för de som behöver friska upp sina kunskaper i livsmedelssammanhang.
Kursen vänder sig till de som redan har gått en grundkurs i livsmedelshygien, kanske för länge sedan, eller annan omfattande utbildning inom samma område.
Enligt livsmedelsverket ska utbildning i uppdatering inom livsmedelshygien ske vart annat år. 
Mer info om utbildningen hittar du under innehåll på vår hemsida.

Online utbildning i livsmedelshygien med fokus på HACCP kr. 995:-

Pris:
995 kr
Art.nr:
P758285
Antal:
En godkänd basutbildning i livsmedelshygien med fokus på HACCP som alla på livsmedelsföretaget ska ha för att kunna hantera livsmedel på ett säkert sätt och få de kunskaper inom livsmedelshygien som man behöver. 
​Utbildningen är anpassad för de som startar en livsmedelsverksamhet, skolkök, kommuner, svensk sjöfart (uppfyller STCW Manila avtal), produktionsverksamheter och liknande.  Utbildningen följer Codex Alimentarius principer och ger insikt i vad HACCP är och hur det används i arbetet med matsäkerhet.
Utbildningen vänder sig även till alla som är ansvariga för egenkontrollprogrammet.
Mer info om utbildningen hittar du under innehåll på vår hemsida.

Online utbildning i HACCP för biodlare kr. 1295:-

Pris:
1 295 kr
Art.nr:
P1907838
Antal:
Godkänt online utbildning för biodlare i Sverige. 
Utbildningen kommer omkring egenkontroll enligt HACCP för biodlare. Vad är honung, lagstiftning & krav gällande för biodling. 
Livsmedelsäkerhet, transport, förvaring, produktionen, kemiska produkter och användning. 
Utbildningen genomförs på dator, surfplatta eller smartphone. Den tar ca. 4 timmar att gå igenom och man väljer själv när man vill ta utbildningen. Man jobbar i egen takt och kan sprida ut det på flera dagar om så önskas.
Man har 3 månader på sig att komma igenom hela utbildningen.

 


 

Online utbildning i HACCP, GHP och EKP - för dig som ska IP-certificeras kr. 1795:-

Pris:
1 795 kr
Art.nr:
P701839
Antal:
Även för dig som ska IP-certificeras
Godkänd online utbildning för företag som behöver jobba intensivt med HACCP-principerna, GHP (goda hygieniska rutiner) och EKP (egenkontrollprogrammet). I denna utbildning är det stort fokus på HACCP/CCP. Utbildningen följer de krav som livsmedelsverkets och miljöförvaltningens livsmedelslagstiftning är baserad på. Utbildningen är godkänd till företag som ska ansöka om IP-certifiering hos Sigill och Kiwa.  
Med denna utbildning får man de kunskaper inom HACCP/CCP/GHP som man behöver för att jobba med livsmedel i produktion, industri, storkök och som grossist.
Utbildningen är anpassad för både stora och små företag, produktionsverksamheter, ansvariga för matsäkerhet och kvalitet inom detaljhandel, storhushåll, restauranger, livsmedelsindustrier samt andra producenter.
HACCP är ett arbetssätt för att ta reda på, bedöma och kontrollera alla faror i livsmedelsproduktionen som kan utgöra ett hot mot livsmedelssäkerheten. Denna utbildningen följer Codex Alimentarius principer.

Mer info om utbildningen hittar du under innehåll på vår hemsida.

Online utbildning i allergi och specialkost kr. 995:-

Pris:
995 kr
Art.nr:
P1781565
Antal:
Utbildningen är en viktig tilläggsutbildning till våra andra online utbildningar. Här fördjupar du dig inom området allergi och överkänslighet.   
Saknar du kunskap inom allergiområdet och jobbar med livsmedel då är utbildningen viktig för  att kunna hantera mat till livsmedelsöverkänsliga på ett säkert sätt.
Utbildningen tar ca. 4 timmar och innehåller text, delprov, filmklipp och avslutande slutprov med kursintyg.
Mer info om utbildningen hittar du under innehåll på vår hemsida.